Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Τζούρισιτς

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Τζούρισιτς

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/4) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (21/4, 17:00) αναμέτρησης με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 6η αγωνιστική των play off.

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής απ' το αυριανό (21/4) ματς, ενώ ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στον Σεμπαστιάν Παλάσιος ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης (24/4) με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena". Εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν ακόμα οι Ζέκα, Ούγκο και Γερεμέγεφ.

Το πρόγραμμα, διάρκειας μίας ώρας, έγινε στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου. Ατομικό ακολούθησε και ο Σένκεφελεντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους 21 παίκτες της «πράσινης» αποστολής. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.