Γιατί έπαθαν πλάκα με τον Νάτχο στον Ρέντη!

Ο Ισραηλινός άσος του Ολυμπιακού προέρχεται μεν από ένα γερό χτύπημα στον αστράγαλο, αλλά από την Παρασκευή (9/11) έλεγε ότι και με… ένα πόδι θα έπαιζε κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Γιατί έπαθαν πλάκα με τον Νάτχο στον Ρέντη!

Πώς να μην τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Πέδρο Μαρτίνς όταν βλέπει τη μία εβδομάδα τον Χασάν να «σπάει τα κοντέρ» και να παίζει με τον Άρη και επτά μέρες αργότερα έναν άλλον ποδοσφαιριστή του να μην… χαμπαριάζει τίποτα από ένα γερό χτύπημα που δέχτηκε στον αστράγαλο που θα μπορούσε να τον αφήσει έξω για μίνιμουμ μία εβδομάδα;

Στον Ρέντη λοιπόν έπαθαν πλάκα από την Παρασκευή (9/11) με τον Μπίμπαρς Νάτχο. Ο Ισραηλινός παρόλο που δεν είχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και όλοι είχαν στο μυαλό τους την εικόνα του αμέσως μετά το ματς με την Ντουντελάνζ, όπου αποχώρησε κουτσαίνοντας από το Καραϊσκάκη, το έλεγε εξ αρχής ότι και με… ένα πόδι θα έπαιζε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το ντέρμπι. Το έλεγε και το ξανάλεγε στην προπόνηση της Παρασκευής (9/11) σε συμπαίκτες και προπονητή ότι θα φώναζε «παρών» για το ματς με το «τριφύλλι».

Εμφανίστηκε λοιπόν στην σαββατιάτικη προπόνηση (10/11), ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα, και με την εικόνα του στον Ρέντη απλώς επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του. Ότι δεν μπορούσε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να καθόταν στην εξέδρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χωρίς να το πολυσκεφτεί τον πήρε στην αποστολή. Κι όχι μόνο τον συμπεριέλαβε στην 20άδα, αλλά τον έχει στο μυαλό του και ως έναν από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί με την εμφάνισή του να κρίνει και το ντέρμπι, όπως είχε συμβεί με το «Κλ. Βικελίδης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νάτχο όχι για να τον έχει στον πάγκο και να τον… καμαρώνει, αλλά για να τον ρίξει στη μάχη. Το αν θα είναι από την αρχή ή στο β’ μέρος, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Ο Νάτχο μπήκε στην αποστολή για να βοηθήσει στο ντέρμπι, είτε βγάζοντας 90λεπτο, είτε παίρνοντας χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο…