Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1: Επιτέλους νίκη

Ο Λεβαδειακός έβαλε σε μεγαλύτερους μπελάδες τους Κρητικούς αφού κέρδισε με σκορ 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Λειβαδιάς και τους «βύθισε» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. 

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1: Επιτέλους νίκη

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Λεβαδειακός απέναντι στον ΟΦΗ (2-1) και έπιασε τον αντίπαλό του στους επτά πόντους, στη μάχη που θα δώσουν για την παραμονή στην κατηγορία. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσε ο Στανόγεβιτς (25’, 45’) ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Αραβίδης (43’).

Πάντως πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο ρέφερι Γρατσάνης και ο πρώτος βοηθός Καρατζίκας. Οι μεν γηπεδούχοι φωνάζουν: για τη φάση του Παντελιάδη στο ξεκίνημα πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του, για το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του Ζησόπουλου με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 ο ΟΦΗ και ακόμη για το μαρκάρισμα με απλωμένο χέρι του Μπολάκη στο 46’ στον Νανγκίς όπου τον έριξε στην περιοχή αλλά δεν δόθηκε παράβαση.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται: για το διπλό διαιτητικό σφάλμα στη φάση του δεύτερου τέρματος του Λεβαδειακού. Στην αρχή της φάσης καταλογίστηκε το φάουλ. Αν είναι αντικανονικό μαρκάρισμα (διαφωνούν οι κρητικοί) είναι πέναλτι καθώς η παράβαση από τον Μιχόγεβιτς γίνεται εντός περιοχής. Δίνει φάουλ λίγο πριν τη γραμμή όμως ο Γρατσάνης. Στην εκτέλεση η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και σκάει πάνω στη γραμμή του τέρματος. Δεν υπάρχει γκολ δηλαδή, κακώς έδειξε σέντρα ο ρέφερι. Ο Καρατζίκας είναι ο βοηθός που χάνει τη φάση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1

Σκόρερ: 25', 45' Στανόγεβιτς / 43' Αραβίδης

Διαιτητής: Γρατσάνης

Κάρτες: Κίτρινες: 42' Ναγκίς, 71' Μαρκόβσκι/35' Κοροβέσης, 45' Νάστος