Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Η ενημέρωση του Άρη για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/4) για την 7η αγωνιστική των playoff της Super League.

Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Απριλίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoff της Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/04, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1,2,3 και 10 ευρώ στις Θύρες 7,9.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr.

Επίσης θα διατίθενται από το ARIS F.C. Store (Πέμπτη-Παρασκευή-Δευτέρα-Τρίτη 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-15:00, Κυριακή 10:00-17:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Τετάρτη 24/04 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο».