Ατρόμητος και ενισχυμένος με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στη συνέχεια ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Ατρόμητος και ενισχυμένος με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Ατρόμητος φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League, είναι αήττητος και στο ΟΑΚΑ θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να συγκαταλέγεται στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ προσφέρεται για... απόλαυση. Και αυτό επειδή οι αγώνες κόντρα στους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος δεν αγχώνουν πλέον τον Ατρόμητο, αλλά τους αντιπάλους του.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μαζέψει τους βαθμούς από τα παιχνίδια που θεωρητικά ήταν στα μέτρα τους και πλέον, μετά την ισοπαλία με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ετοιμάζονται να δείξουν τη δύναμή τους και στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Χωρίς κανένα άγχος, μόνο με πείσμα για τη νίκη και τους βαθμούς.

Ο Νταμίρ Κάναντι μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου 10/11, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας που θα πάει στην Καλογρέζα. Ανάμεσά τους θα είναι και οι Κουλούρης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης που δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μοναδικός απών θα είναι ο Βασιλακάκης που λόγω θλάσης θα είναι εκτός για περίπου 20 μέρες.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.