«Ο Κουλιεράκης τα έχει βρει με την Άιντραχτ»

Δημοσίευμα στη Γερμανία υποστηρίζει ότι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συμφώνησε να μετακομίσει στην Άιντραχτ και απομένει η θετική απάντηση του ΠΑΟΚ.

«Ο Κουλιεράκης τα έχει βρει με την Άιντραχτ»

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη δεν περνούν απαραίτητες από συλλόγους του εξωτερικού.

Το γερμανικό «Sky Sports» αναφέρει πως ο Έλληνας διεθνής του ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία βέβαια θα πρέπει πλέον να συμφωνήσει και με τον «διοκέφαλο του βορρά» για το κόστος της μετακίνησης του παίκτη.

«Ονομάζεται Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος θα πρέπει να μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι εάν η γερμανική ομάδα χάσει τον Πάτσο. Ο τρέχων παίκτης θα φύγει μόνο αν ένας σύλλογος βρει 50 έως 60 εκατομμύρια ευρώ από άλλες ομάδες.

Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ Κουλιεράκη και Φρανκφούρτης. Ο παίκτης θέλει να γίνει ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ το 2022. Ο ΠΑΟΚ απαιτεί 13 εκατομμύρια ευρώ για τον αμυντικό, η Άιντραχτ θέλει να πληρώσει μόνο επτά με οκτώ εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα.