ΑΕΚ – Άρης 2-0: Κακό βράδυ για τους «κίτρινους» στην «Opap Arena»

Η κριτική των παικτών του Άρη στην ήττα (2-0) από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Άρης 2-0: Κακό βράδυ για τους «κίτρινους» στην «Opap Arena»

Ο Άρης πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 2-0 από την «Ένωση» στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 5η αγωνιστική των playoff της Super League.

Κουέστα: Η κάκιστη αμυντική λειτουργία του Άρη τον «πρόδωσε» στα δύο γκολ. Στην επανάληψη πάντως, όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει αποσόβησε τους κινδύνους για την εστία του.

Μπράμπετς: Κακή η συνεργασία του με τον Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας και αυτό αποτυπώθηκε με το «καλημέρα» με τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε ο Άρης. Κάπως πιο σταθερός στο δεύτερο ημίχρονο.

Ρόουζ: Δεν κατάφερε να καλύψει το κενό της απουσίας του Φαμπιάνο. Δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του, παρότι είχε κάποιες κερδισμένες μονομαχίες.

Οντουμπάτζο: Ασταθής στο δεξί άκρο της άμυνας του Άρη, αρκετά τα λάθη του, ενώ δεν κατάφερε να συνεργαστεί και με τους συμπαίκτες του για να βοηθήσει ούτε στο επιθετικό κομμάτι.

Μοντόγια: Ούτε αυτός δεν ξέφυγε από την αμυντική «τρικυμία» του Άρη και υπέπεσε σε αρκετά λάθη στο αριστερό άκρο. Έχασε τον Πόνσε στο δεύτερο γκολ. Αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον Φατόρε.

Ζουλ: Πάλεψε στον χώρο του κέντρου, αλλά δεν ήταν αρκετό και δεν απέδωσε η συνεργασία του με τον Βερστράτε. Αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον Νταρίντα.

Βερστράτε: Κακή εμφάνιση. Δεν κατάφερε να βοηθήσει μπροστά και στο πρέσινγκ της ΑΕΚ.

Παναγίδης: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στα δεξιά και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός προς την εστία της ΑΕΚ.

Σαβέριο: Είχε τη μοναδική ευκαιρία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του στο 16’ απέκρουσε ο Αθανασιάδης. Πέραν τούτου όμως, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Έγινε αλλαγή στο 64’.

Φετφατζίδης: Δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στην επανάληψη μέχρι το 64’ που αντικαταστάθηκε.

Ανσαριφάρντ: Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε για να απειλήσει την εστία της ΑΕΚ. Δεν είναι παίκτης που θα κυνηγήσει μπάλα στον χώρο. Αντικαταστάθηκε στο 74΄από τον Βέλεθ.

Νταρίντα: Μπήκε στο ματς στο 46’ ως αλλαγή, αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικά στο παιχνίδι του Άρη.

Φατόρε: Μπήκε αλλαγή στο 46’ αλλά δεν ικανοποίησε. Υπέπεσε σε λάθη και είχε πολλές λάθος τοποθετήσεις.

Μανού Γκαρθία: Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 64’ αντί του Φετφατζίδη, αλλά δεν κατάφερε να φανεί και ήταν κλεισμένος από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Λορέν Μορόν: Ήταν αλλαγή του Σαβέριο στο 64’ για να ενισχύσει την επίθεση του Άρη, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Βέλεθ: Αντικατέστησε τον Ανσαριφάρντ στο 75’ για να ενισχύσει στη μεσαία γραμμή. Με τη είσοδό του έδεσε καλύτερα το μεσοαμυντικό κομμάτι του Άρη σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο.