Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πώς μπορεί ο Καμαρά να πάρει φανέλα βασικού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει αρκετά ματς του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είναι μία ομάδα με αρκετά τρεξίματα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ίσως αυτό να δώσει το εισιτήριο στον Καμαρά για το αρχικό σχήμα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πώς μπορεί ο Καμαρά να πάρει φανέλα βασικού

Καμία σχέση δεν έχει το ματς του Ολυμπιακού στο Χαριλάου με τον Άρη, με αυτό που θα δώσει αύριο (11/11, 19.30) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει... ξεκοκαλίσει το «τριφύλλι» μέσω βίντεο. Έχει δει τα τρωτά και τα δυνατά σημεία της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι μία ομάδα με τον ορισμό της λέξεως. Όλοι μαζί επιτίθονται και όλοι μαζί αμύνονται. Μια ομάδα που δεν παίζει τόσο κλειστά, ενώ έχει ως ατού τα πολλά τρεξίματα και τα γερά «πνευμόνια» των ποδοσφαιριστών του από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Ο Μαρτίνς που αναμένεται να δείξει σήμερα στον Ρέντη ένα μέρος των σκέψεών του, ίσως ξεκινήσει τον Μαντί Καμαρά, λόγω των πολλών τρεξιμάτων των παικτών του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή, αλλά και από τα πλάγια. Χρειάζονται ποδοσφαιριστές – μηχανάκια και από πλευράς «ερυθρολεύκων» και σίγουρα ο Αφρικανός συγκαταλέγεται στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα κοιτάξει να μην δώσει χώρο στον Παναθηναϊκό και να κοιτάξει να τον πιέσει από το ξεκίνημα, έτσι ώστε να τον κλείσει στο δικό του μισό γήπεδο.

Ποιο είναι το τρωτό σημείο του «τριφυλλιού»; Ότι είναι... δυσκοίλιο στο γκολ. Ενώ μπορεί με κάποιες καλές συνεργασίες να φτάσει σε θέση βολής, κάτι κάνει στο φινάλε και γκρεμίζει όλη την προσπάθεια που έχει προηγηθεί.