Κάνει αλλαγές με τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Κάνει αλλαγές με τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνς

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Είναι το ματς που αυτή την στιγμή οι Πειραιώτες «καίγονται» να το πάρουν για να κλείσουν πετυχημένα μία σειρά αγώνων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το χρέος τους με Άρη και Ντουντελάνζ, αλλά τώρα ψάχνουν μία νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου η οποία πάντα έχει τη δική της σημασία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνώριζε από την αρχή ότι θα πρέπει να κάνει αλλαγές στην ομάδα προκειμένου να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα και μάλιστα με επιτυχία. Φάνηκε στο ματς με τη Ντουντελάνζ ότι κράτησε κάποιους ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι και τώρα ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές.

Στην άμυνα θα επανέλθουν οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Κούτρης. Στα χαφ ο Μπουχαλάκης αναμένεται να πάρει ξανά θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ παίζει ο παρτενέρ του ανάμεσα σε Καμαρά και Γκιγιέρμε με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Από ‘κει και πέρα ο Φορτούνης, ο Χασάν και ο Ποντένσε είναι σίγουροι ότι θα παίξουν από την αρχή. Όσον αφορά στην άλλη πλευρά ο Λάζαρος διεκδικεί τη θέση, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και στο αν θα ξεκινήσει ή όχι ο Νάτχο. Αν συμβεί αυτό τότε θα μείνει στον πάγκο ο Χριστοδουλόπουλος.