Ολυμπιακός: Ο Ρίτσαρντς «φωνάζει» ότι θέλει να μείνει!

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς θα είναι μία από τις περιπτώσεις που θα συζητήσει ο Μεντιλίμπαρ για την παραμονή του στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν * Πολύ σημαντική η θετική στάση του παίκτη. 

Ολυμπιακός: Ο Ρίτσαρντς «φωνάζει» ότι θέλει να μείνει!

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μεγάλη πρώτη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη για τα προημιτελικά του Κόνφερενς, αλλά την ίδια στιγμή έχουν κυκλοφορήσει ήδη σενάρια ενόψει της νέας σεζόν με αφορμή την παραμονή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποια είναι αυτά τα σενάρια; Αφορούν κυρίως τους παίκτες που βρίσκονται στο φετινό ερυθρόλευκο ρόστερ, αλλά επί της ουσίας δεν ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Μην ξεχνάμε ότι έχει αρκετούς δανεικούς, μεταξύ των οποίων και τον Ομάρ Ρίτσαρντς.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι προφανώς δεν χρειάζεται να γίνει κάποια σκληρή διαπραγμάτευση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ για την παραμονή του Άγγλου αριστερού μπακ.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Μεντιλίμπαρ. Η εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Βάσκος τεχνικός έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ρίτσαρντς, ο οποίος πήρε δύο σερί παιχνίδια με Άρη και Λαμία.

Οπότε, αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, το πιθανότερο θα ήταν ο Μεντιλίμπαρ να εισηγηθεί να έχει και τη νέα σεζόν τον Άγγλο αριστερό μπακ.

Οι δυνατότητες του Ρίτσαρντς είναι τέτοιες που έφτασε στο σημείο να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης για πάνω από έναν χρόνο, είχε ως αποτέλεσμα να τον επηρεάσει και στο να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στον Ολυμπιακό.

Τώρα που είναι πλέον σε μία κατάσταση... πλήρους ποδοσφαιρικής απασχόλησης, η εικόνα που υπάρχει είναι ότι αν κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι με τους Πειραιώτες, τότε την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός θα έχει στη μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς.

Εξίσου σημαντικό στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο Ρίτσαρντς δείχνει στην καθημερινότητά του στην Ελλάδα ότι επιθυμεί να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό, γιατί ο τρόπος με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν οι διοικούντες και οι άνθρωποι στον Ρέντη τον γοήτευσαν. Ο Ρίτσαρντς έχει να λέει για τις πολλές ώρες που κατανάλωσαν τα μέλη του τεχνικού τιμ και κυρίως οι γυμναστές (προεξάρχοντος του Χρήστου Μουρίκη) για να τον επαναφέρουν σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Όλα αυτά λοιπόν θα συνυπολογιστούν και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Στην παρούσα φάση πάντως, ο Μεντιλίμπαρ δείχνει ότι θέλει να επενδύσει ο Ολυμπιακός πάνω στον Βρετανό.