Οζντόεφ: «Το τελευταίο διάστημα είχα ψυχολογικά προβλήματα, όλοι με στήριξαν» (vid)

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αποκάλυψε μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ, πως βρέθηκε αντιμέτωπος με ψυχολογικά προβλήματα.

Οζντόεφ: «Το τελευταίο διάστημα είχα ψυχολογικά προβλήματα, όλοι με στήριξαν» (vid)

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω με 2-0, ωστόσο ισοφάρισε την ΑΕΚ και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας που τον διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε στο 89ο λεπτό ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

Μεταξύ άλλων ο Ρώσος αποκάλυψε πως πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, το οποίο τον βρήκε αντιμέτωπο με ψυχολογικά προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Καταρχάς για το παιχνίδι θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, όλοι έπαιξαν πολύ καλά, όλοι έπαιξαν ο ένας για τον άλλο. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα και εγώ να βοηθήσω την ομάδα γιατί πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό σήμερα.

Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα τραυματισμού, αγωνίστηκα σε κάποια παιχνίδια ως τραυματίας. Είναι η πρώτη μου φορά που έχω και Ευρώπη μέσα σε μία σεζόν οπότε δυσκολεύτηκα αρκετά με αυτό.

Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο διάστημα για μένα, είχα και κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που αντιμετώπισα κάτι τέτοιο αλλά παρόλα αυτά ο προπονητής (σ.σ. Λουτσέσκου) ήταν πάντα δίπλα μου, ο πρόεδρος (σ.σ. Σαββίδης) ήταν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα έπρεπε να το ξεπεράσω».