ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2: Η κριτική των «ασπρόμαυρων»

Ο Ραχμάν Μπάμπα ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Η κριτική των «ασπρόμαυρων». 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2: Η κριτική των «ασπρόμαυρων»

Ο ΠΑΟΚ πήρε το βαθμό στην έδρα της ΑΕΚ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Διαβάστε την κριτική των «ασπρόμαυρων»:

ΚΟΤΑΡΣΚΙ: Δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή του εμφάνιση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων» φέρει ευθύνη για το γκολ του Άμραμπατ, καθώς δεν έκανε καλή εκτίμηση της μπάλας.

ΜΠΑΜΠΑ: Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Έδωσε αρκετά τρεξίματα στην ομάδα του, ενώ περιόρισε τον Ελίασον στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η εμφάνισή του εξαργυρώθηκε με το γκολ που σημείωσε και έβαλε ουσιαστικά τους «ασπρόμαυρους» σε θέση διεκδικητή.

ΟΤΟ: Εμφανίστηκε νωθρός στα αμυντικά του καθήκοντα, την ίδια στιγμή που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Άμραμπατ.

ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ: Σε γενικές γραμμές έκανε καλό παιχνίδι και περιόρισε τόσο τον Γκαρσία, όσο και τον Πόνσε. Επίσης βγήκε νικητής στις περισσότερες εναέριες «μάχες» που έδωσε.

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ: Με τη δική του κεφαλιά έφτασε η μπάλα στον Οζντόεφ, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2. Από εκεί και πέρα έδωσε αρκετές μάχες απέναντι στην μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ και μπόρεσε να περιορίσει το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων»

ΣΒΑΜΠ: Δεν έπιασε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, ενώ δεν έκανε και το καλύτερο δημιουργικά παιχνίδι του. Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

ΜΕΪΤΕ: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Έκανε αρκετή δουλειά τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση, όμως δεν έπιασε υψηλή ένταση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ: Αν και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στην επίθεση. Παρόλα αυτά είχε πολλά τρεξίματα και συνεργάστηκε άψογα με τον Μπάμπα στις αλληλοκαλύψεις.

ΜΟΥΡΓΚ: Ήταν κατώτερος των περιστάσεων και από το ξεκίνημα του αγώνα αναλώθηκε σε φθηνά λάθη που είχαν αποτέλεσμα να του προκαλέσουν εκνευρισμό στο παιχνίδι του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ: Δεν έδειξε στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, όμως του πιστώνεται η πάσα στη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ.

ΤΟΜΑΣ: Κλείστηκε από την άμυνα της ΑΕΚ και έτσι δεν μπόρεσε να βρει ανοιχτούς χώρους. Σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση του Μουργκ δεν βρήκε τις φάσεις που έψαχνε για να γίνει απειλητικός.

ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ: Ο Βούλγαρος πέρασε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ επιθετικά. Αν και είχε ευκαιρίες να απειλήσει οι επιλογές του στο τέλος δεν ήταν ιδανικές.

ΣΑΣΤΡΕ: Ήταν μαχητικός για τα λεπτά συμμετοχής που πήρε και κέρδισε αρκετές μάχες δίνοντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΣΑΜΑΤΑ: Πέρασε στη θέση του Τόμας και έμεινε σε ρηχά νερά. Αν και πήρε μερικές κατοχές, δεν μπόρεσε να φτάσει σε τελική προσπάθεια.

ΟΖΝΤΟΕΦ: Ήταν η τελευταία χρονικά αλλαγή του Λουτσέσκου και αποδείχθηκε «χρυσάφι». Ο Ρώσος αγωνίστηκε στο τελευταίο μισάωρο και έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Αρχικά σημείωσε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε να πετύχει και άλλο τέρμα. Όπως και να έχει δικαίωσε τον προπονητή του που τον έβαλε στο ματς.