Ντεσπόντοφ: «Να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και να δώσουμε το 100%» (vid)

Το μήνυμα του Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ, που παρέμεινε τα βραβεία για τον καλύτερο παίκτη του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου στη Super League.

Ντεσπόντοφ: «Να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και να δώσουμε το 100%» (vid)

Τα βραβεία για την ανάδειξή του ως καλύτερος παίκτης για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο στη Super League παρέλαβε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ και έστειλε το μήνυμά του στη μάχη που μαίνεται για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα αυτά τα βραβεία, τα οποία μου δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα νιώθεις πίεση για να δουλεύεις περισσότερο και να γίνεσαι καλύτερος μέρα με την μέρα. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους φιλάθλους που με ψήφισαν.

Αγωνιζόμαστε για τους φιλάθλους που είναι πολύ σημαντικοί. Μπορώ να πω ότι αυτοί ήταν πολύ καλοί μήνες για μένα, γιατί σε αυτούς τους δύο μήνες άρχισα να αποδίδω καλά, να είμαι πιο δεμένος με την ομάδα και ήταν δύο πραγματικά καλοί μήνες. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν οι δύο καλύτεροι μήνες της καριέρας μου, γιατί και στο παρελθόν υπήρχαν μήνες που σκόραρα και έδινα ασίστ αλλά αυτούς του δύο μήνες έδειξα ότι είμαι δεμένος με την ομάδα και άρχισα να γίνομαι πιο καλός στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά και στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι επειδή είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να αγωνιστούμε με πάθος και με κίνητρο γιατί αυτός που σηκώνει το τρόπαιο νιώθει το πιο ωραίο συναίσθημα. Να παλέψουμε για αυτό, να δώσουμε το 100% και το πιο σημαντικό είναι να το πιστέψουμε».