Νταρίντα: «Να χτίσουμε μια καλή ψυχολογία, μέσω των καλών αποτελεσμάτων»

Το μήνυμα του Βλαντιμίρ Νταρίντα στον Άρη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενόψει της συνέχειας στη Super League.

Νταρίντα: «Να χτίσουμε μια καλή ψυχολογία, μέσω των καλών αποτελεσμάτων»

Την ανάγκη να επιστρέψει ο Άρης στον δρόμο των επιτυχιών στην Super League και να αναπτερώσει την ψυχολογία του ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Βλαντιμίρ Νταρίντα. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο άσος των «κιτρινόμαυρων», είπε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στην πρώτη του ευκαιρία. Μπορεί να ξεκινήσαμε καλά και να απειλήσαμε πρώτοι, όμως δεν μπορέσαμε να βρούμε απάντηση στο γκολ του Ολυμπιακού. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κρατήσαμε κάπως την μπάλα, αλλά και πάλι το γκολ δεν ήρθε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τέλεια τις ευκαιρίες που είχε, κάτι που εμείς δεν κάναμε».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό. Θέλουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και να χτίσουμε μία καλή ψυχολογία. Δεν γίνεται να σκεφτόμαστε απλώς ένα παιχνίδι που είναι τόσο μακριά. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα του τελικού τότε θα συγκεντρωθούμε σε αυτόν τον αγώνα».

Στη συνέχεια: «Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο για να παίξουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κάθε αθλητής θέλει πάντα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και κάθε τέτοια ήττα είναι δύσκολη. Επομένως θέλουμε να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Για όλους είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μπορείς να το δεις παντού μέσα στην πόλη το πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς ο τελικός αυτός. Κάθε οπαδός του Άρη μιλάει για αυτό το παιχνίδι και για εμάς τους παίκτες ένα τρόπαιο θα ήταν τεράστια χαρά. Είναι σίγουρα κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας. Ναι νιώθουμε την πίεση των οπαδών όμως, αυτό μας κάνει καλό. Είμαστε φτιαγμένοι να αντέχουμε την πίεση και η πίεση είναι που μας βοηθάει για να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».