Μπέος: «Μετρούν μέρες ο Μάνταλος και η παρέα του»

Ο Αχιλλέας Μπέος ζητεί με ανάρτησή του να σταθούν οι διαιτητές στο ύψος των περιστάσεων και για μία ακόμη φορά κάνει λόγο για «Χούντα Μάνταλου» στην ΚΕΔ. 

Μπέος: «Μετρούν μέρες ο Μάνταλος και η παρέα του»

Αναφορά στο θέμα της διαιτησίας έκανε ξανά ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών για τη συνέχεια των play out και την αναμέτρηση του Βόλου με τον Παναιτωλικό, όπως και για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ζητεί από τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και καταφέρεται ξανά εναντίον του Σταύρου Μάνταλου και της ΚΕΔ.

Η ανάρτηση του κ. Μπέου:

«Για άλλη μια φορά αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω, όσο κουραστικός ενδεχομένως κι αν γίνομαι, ότι όλοι εσείς οι διαιτητές και VARίστες που οριστήκατε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, οφείλετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αγνοήσετε τυχόν πιέσεις ή οχλήσεις. Αφήστε τις ομάδες να διεκδικήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που δικαιούνται. Η αξιοπρέπεια είναι το Α και το Ω. Να σας θυμίσω ότι όλες οι χούντες κάποια στιγμή πέφτουν. Έτσι και ο Μάνταλος και η παρέα του μετράνε μέρες. Μην το ξεχνάτε αυτό».