Τους «έφτιαξε» ενόψει ντέρμπι ο Μαρτίνς - Τι έκανε στα αποδυτήρια

Ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ντουντελάνζ έδωσε το σύνθημα για νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού.

Τους «έφτιαξε» ενόψει ντέρμπι ο Μαρτίνς - Τι έκανε στα αποδυτήρια

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος και να τρίβει τα χέρια του μετά την «πεντάρα» στην Ντουντελάνζ. Δεν ήταν μόνο τα πέντε γκολ που πέτυχε η ομάδα του, αλλά και η γενικότερη εικόνα των «ερυθρολεύκων» ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Στα κόκκινα αποδυτήρια ο Μαρτίνς μοίρασε συγχαρητήρια σε κάθε έναν ξεχωριστά και είπε στους παίκτες ότι νιώθει περήφανος για τη νοοτροπία με την οποία μπήκαν στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός όμως έσπευσε άπαντες να προσγειώσει στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που λέει «ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Ο Μαρτίνς δεν τους είπε πολλά πράγματα. Αλλά αυτά που τους είπε ουσιαστικά τους «έφτιαξε» ενόψει ντέρμπι και για αυτό το λόγο έπεσε και το σχετικό χειροκρότημα από τους ποδοσφαιριστές.

Τους τόνισε το αυτονόητο. Ότι θα πρέπει να παίξουν σαν Ολυμπιακός και την Κυριακή, όπως συνέβη δηλαδή και κόντρα στην Ντουντελάνζ. Ότι τους παρουσιάζεται ακόμη μία ευκαιρία για να στείλουν άλλο ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και κυρίως να μην αφήσουν σε κανέναν το δικαίωμα να αμφισβητήσει την ποιότητα του Ολυμπιακού.

Έχουν φτάσει ήδη στα αφτιά των «ερυθρολεύκων» διάφορες δηλώσεις παικτών του Παναθηναϊκού, όπως π.χ. του Μακέντα που υποσχέθηκε ότι θα σκοράρει στο Καραϊσκάκη.

Όλα αυτά αποτελούν ένα έξτρα κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους» το βράδυ της Κυριακής (11/11, 19.30) στο Καραϊσκάκη.