Παναθηναϊκός – AEK 2-1 Η κριτική των «κιτρινόμαυρων»

Η ΑΕΚ βρέθηκε στη 2η θέση μετά την ήττα στη Λεωφόρο μ' ανατροπή από τον Παναθηναϊκό: την παρθενική της σε play off επί των ημερών Αλμέιδα και πρώτη μετά από 17 ματς κόντρα στους ιστορικούς της αντιπάλους.

Παναθηναϊκός – AEK 2-1 Η κριτική των «κιτρινόμαυρων»

H AEK έχασε για παρθενική φορά επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα αγώνα play off της Σούπερ Λιγκ και πρώτη φορά μετά από 17 αγώνες (και τις 12/03/2023) κόντρα στους ιστορικούς της αντιπάλους (Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), μ' αποτέλεσμα να υποχωρήσει 2η

H κριτική των παικτών που αγωνίστηκαν:

Αθανασιάδης: Αυτή τη φορά δεν ήταν ο …σούπερμαν, που ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν γίνονται αυτά κάθε μέρα. Λίγα τα περιθώρια του ν’ αντιδράσει και στα δύο γκολ. Στα υπόλοιπες καταστάσεις αντέδρασε αποτελεσματικά.

Ρότα: Δεν ήταν η καλύτερη του μέρα στη δουλειά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που φάνηκε ξανά ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη.

Bίντα: Το 7ο γκολ του Κροάτη δεν έφτασε για την «κιτρινόμαυρη» νίκη. Είχε προβλήματα όταν άνοιξε το ματς με την ταχύτητα των Ιωαννίδη και… σία, αλλά μάλλον ήταν ο καλύτερος σε μια οπισθοφυλακή που δεν διακρίθηκε.

Μουκουντί: Ο μοιραίος. Είναι στη φωτογραφία των δύο γκολ. Ειδικά η αντίδραση του στο δεύτερο φάνηκε να τον επηρεάζει μέχρι τέλους

Χατζισαφί: Aν είχε άλλη αλλαγή ο Αλμέιδα θα έβαζε τον Πήλιο, αφού Ιρανός πάλι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Γιόνσον: Ο τίμιος Γιόνσον ήταν για άλλη μια φορά εκεί αλλά έχει ευθύνη όπως κι ο Σιμάνσκι για το γκολ του Μπακασέτα

Σιμάνσκι: Ο Πολωνός μετά το μαν του μαν με τον Φορτούνη έδειξε έλλειμα φρεσκάδας στη Λεωφόρο

Eλιάσον: Mετά το γκολ με τον Ολυμπιακό ασίστ με τον Παναθηναϊκό ο Σουηδός. Σoύπερ φορμαρισμένος.

Τσούμπερ: Μετά τον Μουκουντί είναι εκείνος που οφείλει να εξιλεωθεί στα επόμενα ματς. Η ευκαιρία που του παρουσιάζεται για το 0-2 είναι κραυγαλέα.

Μάνταλος: Στα... ρηχά αυτή τη φορά, αφού ασίστ σαν εκείνη με τον Ολυμπιακό δεν είχε.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν ήταν το καλύτερο του ματς αλλά έχει δώσει μια ασίστ που θα τελείωνε το ματς. Αν είχε αξιοποιηθεί θα λέγαμε άλλα τώρα…

Πινέδα: Άλλη ομάδα η ΑΕΚ με ή χωρίς τον Μεξικανό. Ειδικά όταν παίζει 8αρι. Αλλά... σπαθιά δεν καταπίνει. Ακόμη.

Γκατσίνοβιτς: Για ένα ακόμη αγώνα, μετά τον Ολυμπιακό, είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας και την κλώτσησε έξω.

Αραούχο: Θέλει αλλά δεν μπορεί. Δεν είναι και στο φεγγάρι του.

Πόνσε: Μπαίνει πιο εύκολα στο ματς όταν είναι βασικός κάτι που φάνηκε και στη Λεωφόρο. Είχε μια ευκαιρία και την ξόδεψε κι εκείνος.

Άμραμπατ: Μάλλον πρέπει να έχει παραποιήσει τα χαρτιά του. Δεν μπορεί να είναι 37χρονος αυτός ο παίκτης. Μπήκε τελευταίος στο ματς αλλά μάλλον έπρεπε να έχει μπει πρώτος. Ας όψονται οι ενοχλήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό. Το πάλεψε όσο πήγαινε και δεν πιανόταν από κανένα.