Τερζής: «Νίκη με Απόλλωνα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στον Άρη»

O υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα με στόχο την επιστροφή στις νίκες. 

Τερζής: «Νίκη με Απόλλωνα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στον Άρη»

O Τόλης Τερζής, που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή για να καλύψει το κενό του Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη, ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Δευτέρας, ενώ χτες ανέβασε την ένταση της προπόνησης θέλοντας να δει την ετοιμότητα των παικτών του. Στη διάθεσή του είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού έχει επιστρέψει πλέον και ο Ισπανός στόπερ Φραν Βέλεθ.

«Μας έδωσαν την ευθύνη του αγώνα με τον Απόλλωνα τη Δευτέρα. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, συγκεντρωμένοι μαζί με τους ποδοσφαιριστές στο τι πρέπει να κάνουμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη στην κάμερα της ΕΡΤ3 και πρόσθεσε: «Το θέμα του καινούργιου προπονητή το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και δεν μπορώ να προσθέσω εγώ κάτι σ’ αυτό. Εμάς το μυαλό μας και η σκέψη μας είναι μόνο στο ματς της Δευτέρας».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, ο Τόλης Τερζής σχολίασε: «Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι καλά ψυχολογικά, αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να τα καταφέρουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση. Ελπίζουμε αρχής γενομένης από τη Δευτέρα ότι θα πάρουμε τη νίκη και θα επιστρέψουν σιγά σιγά τα χαμόγελα στην ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, ο Τερζής τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είναι όλοι διαθέσιμοι. Δεν έχουμε κάποιον τραυματία ή τιμωρημένο. Μπορούμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ενδεχομένως να γίνουν και αρκετές αλλαγές».

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη δείχνει στις προπονήσεις ότι προσανατολίζεται σε σχηματισμό 4-2-3-1, ενώ χτες ανέλυσε σε βίντεο στους ποδοσφαιριστές τα δυνατά και αδύνατα σημεία του Απόλλωνα. «Μετά την τελευταία αλλαγή προπονητή, ο Απόλλωνας δείχνει πολύ βελτιωμένο πρόσωπο. Δουλεύει πολύ καλύτερα στην άμυνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την καλή αμυντική τους λειτουργία και το παιχνίδι που θέλουν να κάνουν και είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να βρούμε τον τρόπο και να καταφέρουμε να κερδίσουμε».