ΑΕΚ: Mε νέα πρόσωπα Μάνταλο, Τσούμπερ, Ελίασον κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον πάγκο ο Πινέδα!

 

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τους Μάνταλο (αντί του Πινέδα) , στην επίθεση, το Τσούμπερ αριστερά (αντί του Γκατσίνοβιτς), και τον Ελίασον (αντί του Άμραμπατ) διατηρώντας τους Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής για το ντέρμπι στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (03/04, 21.00).

ΑΕΚ: Mε νέα πρόσωπα Μάνταλο, Τσούμπερ, Ελίασον κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον πάγκο ο Πινέδα!

Tρία νέα πρόσωπα έχει η ΑΕΚ στο αρχικό σχήμα της, κατά του Παναθηναϊκού, σε σχέση με την 11αδα κόντρα στον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή.

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τους Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα διατηρώντας τους Σιμάνσκι και Γιόνσον δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Αργεντινός ξεκινάει αριστερά τον Τσούμπερ (αντί του Γκατσίνοβιτς), δεξιά τον Ελίασον (αντί του Άμραμπατ) και επιλέγει τον Μάνταλο (αντί του Πινέδα) πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή.

Όπως αναμενόταν, ο Αθανασιάδης είναι στην εστία, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα. Όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Γκίνης, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Αμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε και Φερνάντες.