Γεντβάι: «Να ελέγξουμε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Το μήνυμα του Τιν Γεντβάι του Παναθηναϊκού για το αυριανό (3/4) παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Γεντβάι: «Να ελέγξουμε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Την άποψή του ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών στο αυριανό ματς κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Τιν Γεντβάι.

Ο άσος των «πρασίνων», είπε:

«Κάθε ήττα είναι δύσκολο να τη... χωνέψεις. Όμως αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι ένα καινούργιο παιχνίδι. Κάναμε συναντήσεις, είχαμε συνομιλίες, αναλύσαμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ανήκει πλέον στο παρελθόν, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε αύριο (σ.σ. σήμερα). Ξέρουμε τι σημαίνει. Θα πάμε σ’ έναν νέο αγώνα, μια νέα «μάχη» και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Όλοι γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με φυσική κατάσταση. Τρέχει πολύ, σπριντάρει πολύ, έχουν πολύ καλή επιθετική και αμυντική μετάβαση και χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο που κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά να μην αφήσουμε τις μικρές… στιγμές να μας «τιμωρήσουν».

Νομίζω πως παρά την ήττα παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν πετύχαμε γκολ και από την άλλη δεχθήκαμε. Είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, αλλά με την ΑΕΚ γνωρίζουμε τι να περιμένουμε. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και στόχος μας είναι να παίξουμε σ’ αυτόν τον αγώνα με τους δικούς μας όρους. Να ελέγξουμε τον ρυθμό, την κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο».