Πέρεθ: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

Οι δηλώσεις του Ρουμπέν Πέρεθ του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (3/4) αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τη Super League.

Πέρεθ: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (3/4) την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Ισπανός μέσος των «πρασίνων», Ρούμπεν Πέρεθ, σε δηλώσεις του Cosmote TV, είπε:

Που θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα συγκριτικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Ήταν πραγματικά μια σκληρή ήττα, εντός έδρας. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς όπως θα επιθυμούσαμε. Η αλήθεια είναι πως στα play off όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε όσο καλά ξεκινήσαμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε».

Για το ματς με την ΑΕΚ:
«Θα έλεγα πως όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί, αλλά ο στόχος είναι ένας. Ο στόχος είναι να παίξουμε στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε την ήττα στον προηγούμενο αγώνα, διότι αυτό που προσβλέπουμε είναι πάντοτε η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Η περίοδος των play off απαρτίζεται πάντα από πολύ καλούς αντιπάλους. Είναι δύσκολοι οι αγώνες, η νίκη έρχεται με πολύ κόπο, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».