ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών σε ένα ματς που πήρε περισσότερα απ' όσα άξιζε!

Η ΑΕΚ κέρδισε χωρίς να είναι καλύτερη τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά εντός έδρας στο πρωτάθλημα επί των ημερών Αλμέιδα με πρωταγωνιστή τον Αθανασιάδη που αντικατέστησε τον τραυματία Στάνκοβιτς και σκόρερ τον Ελίασον που αντικατέστησε τον Άμραμπατ που ένιωσε ενοχλήσεις

ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών σε ένα ματς που πήρε περισσότερα απ' όσα άξιζε!

H AEK αφού γλίτωσε, ελέω του Γιώργου Αθανασιάδη - ο οποίος κάλυψε επάξια το κενό του τραυματία Στάνκοβιτς - πήρε το τρίποντο χάρη στον νεοεισελθόντα (στην θέση του Άμραμπατ που ένιωσε ενοχλήσεις) Ελίασον.

Έτσι παρέμεινε επικεφαλής της βαθμολογίας και κέρδισε για πρώτη φορά εντός έδρας τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα, επί των ημερών Αλμέιδα

Η κριτική των παικτών του Αργεντινού.

Αθανασιάδης: Ο ΜVP του αγώνα. Παρότι είχε να παίξει από τις 17/01 βασικός και στο πρωτάθλημα από τις 21/12. Εξιλεώθηκε για τα λάθη του στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Καθοριστική η πρώτη του επέμβαση στον Μασούρα που του έδωσε ηθικό.

Ρότα: Δεν ήταν στην καλύτερη του βραδιά από την πλευρά του υπήρχαν τα περισσότερα «ρήγματα» στην επανάληψη.

Βίντα: Δεν ήταν ο γνωστός ηγέτης της άμυνας έχοντας προβλήματα με την ταχύτητα του Ελ Κάαμπι

Μουκουντί: Παρότι έπαιξε το πρώτο του ματς στο 2024 ως βασικός ήταν ο καλύτερος των αμυντικών του Αλμέιδα

Χατζισαφί: Με κερδισμένες και χαμένες μάχες ο Ιρανός αλλά σίγουρα όχι από τα καλύτερα του βράδια/

Γιόνσον: Μάλλον ο πιο ισορροπημένος από τους χαφ της ΑΕΚ. Ότι περίμενε από εκείνον το πήρε ο Αλμέιδα

Σιμάνσκι: Αναλώθηκε στο μαρκάρισμα του Φορτούνη και σε μερικές στιγμές έμοιαζε να το παίζει μαν του μαν. Δεν έφτασε στα επιθυμητά επίπεδα η απόδοση του, αλλά τουλάχιστον κράταγε τα ...μπόσικα.

Πινέδα: Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ έπαιξε τρεις θέσεις: πίσω από τον επιθετικό (αρχικά) 8αρι και δεξί μπακ) χωρίς να διακριθεί πουθενά. Μπλέχτηκε με τις εναλλαγές ρόλων και σίγουρα δεν του ταιριάζει να υποστηρίζει τον Λιβάι.

Άμραμπατ: Ο καλύτερος μέχρι να βγει (λόγω ενοχλήσεων) «κιτρινόμαυρος». Σε ότι καλό έφτιαξε η ΑΕΚ όσο ήταν στο γήπεδο ήταν μέσα.

Γκατσίνοβιτς: Φλύαρος όσο κι άστοχος. Ήταν τυχερός ο Ολυμπιακός που στα πόδια του έπεσαν οι «κιτρινόμαυρες ευκαιρίες». Και πολύ έπαιξε.

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε ...διακριτικά στο πρώτο μέρος αλλά προϊόντος του αγώνα ανέβαζε την απόδοση του. Χωρίς να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που έχει παράδοση κράταγε τους Kάρμo και Ρέτσο σ' εγρήγορση. Εξαφανίστηκε μόλις μπήκε ο Πόνσε.

Πόνσε: Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του είτε στο 4-4-2 με τον Λιβάι είτε ως «φουνταριστός». Δεν «μπήκε» στο ματς.

Μάνταλος: Και μόνο που η ασίστ του μοναδικού γκολ είναι δική του περνά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων

Ελίασον: Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης απέδειξε ότι είναι ανεβασμένος σε σχέση με πέρσι που του είχε κολλήσει η ...ρετσινιά του χασογκόλη. Εκτός από δημιουργός και σκόρερ ο Βραζιλιανοσουηδός.

Τσούμπερ: Μπήκε, δεν μπήκε, στο ματς, ένα και το αυτό. Η είσοδος του συνδυάστηκε με αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του που έχασε το κέντρο και παρασύρθηκε απ' αυτή.

Λιούμπιτσιτς: Η είσοδος του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας το Γενάρη έγινε για να διορθώσει το λάθος του ο Αλμέιδα που «ξεγύμνωσε» τα χαφ του με την έξοδο του Σιμάνσκι. Τουλάχιστον αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία ο Κροάτης κι ακολούθως ήρθε το γκολ.