Καρβαλιάλ για τον Κάρμο: «Μπορεί να φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ!»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Κάρμο του Ολυμπιακού μίλησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στην πορτογαλική «Record», υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι πολύ καλύτερος από την εικόνα που έχει ο κόσμος γι’ αυτόν».

Καρβαλιάλ για τον Κάρμο: «Μπορεί να φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ!»

Το εγκώμιο του Ντάβιντ Κάρμο έπλεξε σε δηλώσεις του ο Κάρλος Καρβαλιάλ μιλώντας στην πορτογαλική «Record». Ο Πορτογάλος τεχνικός, που συνεργάστηκε με τον παίκτη για ένα μικρό διάστημα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε την άποψή του ότι ο 24χρονος έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Αναλυτικότερα αναφερόμενος στον Κάρμο, που αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, είπε:

«Ο Κάρμο είναι πολύ καλύτερος από την εικόνα που έχει ο κόσμος γι’ αυτόν αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ καλύτερος. Υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε στην Πόρτο, κάτι που είναι φυσιολογικό. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ένας πολύ ικανός τεχνικός, που έχει κάνει την καλύτερη δουλειά στην Πορτογαλία τα τελευταία οκτώ χρόνια, αλλά έχει πολύ μεγάλο επίπεδο απαιτήσεων και άλλοι παίκτες προσαρμόζονται σε αυτό, άλλοι όχι. Μπορεί να αμφισβητούνται τα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού, να βελτιωθεί και να αξίζει 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ένιωσε πίεση; Σίγουρα και αυτό τον έκανε να μπει σε μία καθοδική πορεία, έλλειψης εμπιστοσύνης, με ανόητα σχόλια από πολλούς, χωρίς σεβασμό για τις ικανότητες του καθενός. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μιλάμε για ανθρώπους, άσχετα αν κόστισαν 20, 30 ή 50 εκατομμύρια. Πολλές φορές μπαίνουν σε μία καθοδική πορεία, εν μέσω έλλειψης εμπιστοσύνης, δείχνουν μόνο το 10% των ικανοτήτων τους και δεν μπορούν να αξιολογηθούν. Είναι ένας εξαιρετικός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και βελτιώνεται».