Φαίη Σκορδά: Τι είπε για τις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο

Τι απάντησε η Φαίη Σκορδά για τις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ

Φαίη Σκορδά: Τι είπε για τις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο

Μια φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που αναδημοσίευσε στα σόσιαλ ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, πυροδότησε φήμες για πιθανή σχέση μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο την πανέμορφη πλατεία Piazza di Spagna στη Ρώμη όπου βρίσκεται και ταξίδεψε εκεί για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και για τη φωτογράφιση των ρούχων της σχεδιάστριας μόδας Στεφανίας Βαϊδάνη. Σειρά αυτών των ρούχων φέρουν την υπογραφή και του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε «δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά χαίρομαι που θέλετε να είμαι εγώ ερωτευμένη».

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαϊδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.