ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπάμπα με Παναθηναϊκό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό τον Μπάμπα.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπάμπα με Παναθηναϊκό

Στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τις αναμενόμενες απουσίες. Ο Μπάμπα έμεινε εκτός αποστολής, ενώ και ο Ενγκόνγκ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό είναι εκτός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς,

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (30.03) ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο και δε θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Εκτός αποστολής κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που συνέχισε με θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Όζντοεφ, Μεϊτε, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας, Σάμάτα».