Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον είναι μια χαρά για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά θέλει και προσοχή

Ο Ζέλσον Μάρτινς είναι σε θέση να μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (31/3), αλλά δεν χρειάζεται να μπει κατευθείαν με... 6η ταχύτητα! 

Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον είναι μια χαρά για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά θέλει και προσοχή

Από τη μία είναι σημαντικό και ευχάριστο το νέο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το γεγονός ότι έχει τον Ζέλσον Μάρτινς στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Κυριακή (31/3) στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πρέπει να πατήσει... γκάζι στο γήπεδο της «Ένωσης». Απαιτείται προσοχή, γιατί ο Πορτογάλος εξτρέμ προέρχεται από θλάση στη θλάση και σίγουρα χρειάζεται μία πολύ προσεκτική διαχείριση από πλευράς τεχνικού τιμ.

Ο Ζέλσον έκανε τα πάντα στο διάστημα της διακοπής για να μην χάσει το ματς με την ΑΕΚ.

Ακόμα και στο διήμερο ρεπό των Πειραιωτών, εκείνος πήγε κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να κάνει το πρόγραμμά του και να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο».

Ο Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του δεν το έκρυβε ότι θα ήθελε να έχει τον Ζέλσον στο παιχνίδι της Ν. Φιλαδέλφειας, έτσι ώστε να έχει μία έξτρα λύση για τα άκρα της επίθεσης εφόσον παραστεί ανάγκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Είπαμε όμως: Θέλει προσοχή! Γιατί ναι μεν έχει επανέλθει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρασε αρκετή ταλαιπωρία το προηγούμενο διάστημα με μυικούς τραυματισμούς, απόρροια του γεγονότος ότι είχε αρκετούς μήνες να αγωνιστεί προτού πιάσει λιμάνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού.