Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά

Χωρίς την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Βόλου με την Κηφισιά για την 2η αγωνιστική των play out όπως έκανε γνωστό η ΔΕΑΒ.

Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά

Σε έλεγχο των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τα επτά ματς των play offs και των play out προχώρησε η ΔΕΑΒ προκειμένου να διαπιστώσει αν λειτουργούν οι κάμερες και του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Διαπιστώθηκε ότι στο Πανθεσσαλικό δεν λειτουργούν οι κάμερες με αποτέλεσμα το παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Κηφισιά να γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες όπως αποφάσισε η ΔΕΑΒ.

Θυμίζουμε πως ανάλογη απόφαση είχε παρθεί για το Λαμία-ΑΕΚ και για το Αστέρας Τρίπολης-Βόλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με την υπ΄ αριθμ. 10/27-03-2024 απόφασή της η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» στις 30/3/2024, για το πρωτάθλημα της 2 ης αγωνιστικής των Playout της Super League 2023/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1 ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».