Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίασε το νέο γυμναστήριο της ομάδας (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε το νέο γυμναστήριο της ομάδας που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίασε το νέο γυμναστήριο της ομάδας (vid)

Στα αποκαλυπτήρια του νέο γυμναστηρίου της ομάδας προχώρησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Ο νέος εντυπωσιακός χώρος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μποροβήλου: «Ο Αστέρας εξελίσσεται, αναπτύσσεται και βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Οι υποδομές του, τις οποίες κατά καιρούς έχουν κάνει χρήση σπουδαία clubs, αλλά ακόμη και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων η οποία φιλοξενήθηκε και πάλι στο γήπεδό μας αυτή την εβδομάδα για επίσημο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποτελούν υπόδειγμα λειτουργίας με τις πλέον πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους.

Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο γυμναστήριο της ομάδας μας. Πλήρως εξοπλισμένο, με όργανα τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος, με στόχο την καλύτερη δυνατή εκγύμναση και προετοιμασία του.

Το όραμα του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη για έναν Αστέρα που συνεχώς κοιτάζει πιο ψηλά και προοδεύει προς κάθε κατεύθυνση, υλοποιείται με πολλή δουλειά και μεγάλη θέληση.

Ο Αστέρας μεγαλώνει και συνεχώς θα προσπαθεί να δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της ομάδας».