Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τους τραυματίες ενόψει ΑΕΚ

Στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει την αγωνία του για Ζέλσον, Αλεξανδρόπουλο και Ροντινέι.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τους τραυματίες ενόψει ΑΕΚ

Για το παιχνίδι της Κυριακής (31/3) με την ΑΕΚ προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει την προσοχή του στραμμένη και στους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Πειραιά με συνεχόμενα παιχνίδια και ο Βάσκος προπονητής έχει ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται την Τρίτη (26/3) να βγάλει ένα μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πορτογάλος έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και μέχρι την Παρασκευή θα πάει κάνοντας τεστ. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά στον Ρέντη τον πηγαίνουν μέρα με τη μέρα.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θέλει ακόμα το χρόνου του. Και αυτός πηγαίνει καλύτερα, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα μπει την επόμενη εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα. Για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ δεν θα πρέπει να υπολογίζεται.

Όσον αφορά στον Ροντινέι δεν τίθεται κανένα θέμα με τη συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Όπως έχουμε γράψε θα συνεχίσει να ακολουθεί την αγωγή για τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο του. Ο Βραζιλιάνος μπακ πάει πολύ καλύτερα και δεν υπάρχει καμία ανησυχία ενόψει ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη και στον Ρέντη.