Άρης: Κιτρίνισε η πλατεία Αριστοτέλους (pics)

Χιλιάδες οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν τα 110 χρόνια του συλλόγου.

Άρης:  Κιτρίνισε η πλατεία Αριστοτέλους (pics)

Τα 110 του χρόνια γιόρτασε ο Άρης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο κόσμος της βρέθηκε στην εκδήλωση για τα γενέθλια του κλαμπ και όταν δόθηκε το σύνθημα άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε φυσικά και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου που μετά από 54 χρόνια διεκδικεί έναν τίτλο, αφού θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Άκης Μάντζιος στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Άρη μας. Να τα χιλιάσει και κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερος και να φέρουμε πολλούς τίτλους στην ομάδα. Είναι συγκινητικό και χθες η βραδιά ήταν συγκινητική.

Έμεινα έκπληκτος με αυτό που είδα. Είναι σημαντικό σαν οργανισμός να σεβόμαστε το παρελθόν για να έχουμε λαμπρό μέλλον. Θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει το Κύπελλο εδώ».

Από την πλευρά του Χουλιάν Κουέστα μιλώντας στα ελληνικά είπε: «Καλή χρονιά στην οικογένεια του Άρη. Θα φέρουμε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό».