Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα για Ναβάρο ενόψει ΑΕΚ

Ο Φραν Ναβάρο δείχνει σε καλή κατάσταση και είναι στο πλάνο για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για μία σειρά από λόγους. 

Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα για Ναβάρο ενόψει ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτές τις μέρες στον Ρέντη τρεις από τους σημαντικότερους επιθετικούς του, τον σέντερ φορ Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τον εξτρέμ ή δεύτερο φορ Γιώργο Μασούρα και τον επίσης κεντρικό επιθετικό που παίζει και πιο πίσω ή πλάγια, τον Στέφαν Γιόβετιτς. Κι οι τρεις λόγω διεθνών υποχρεώσεων, ο Μασούρας επίσημων και κρισιμότατων, ο Ελ Κααμπί και ο Γιόβετιτς φιλικών.

Η επιστροφή τους θα γίνει στα μέσα της εβδομάδας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους περιμένει φυσικά σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξετάζοντας και τις εναλλακτικές επιλογές του.

Ο Φραν Ναβάρο έβαλε τρία γκολ στο πρόσφατο δίτερμα με τη δεύτερη ομάδα, κάτι που σίγουρα δημιουργεί ικανοποίηση στον Βάσκο τεχνικό. Ο Ισπανός φορ μπορεί να είναι μία λύση για το ντέρμπι διότι είναι παίκτης που σε τέτοιου τύπου ματς έχει κάνει καλή δουλειά και ειδικά στο 1-4 της Τούμπας. Ενώ και στην ήττα από την ΑΕΚ στο Φάληρο είχε επίσης κάνει καλό παιχνίδι.

Η κατάσταση των διεθνών θα δείξει αρκετά πράγματα στον προπονητή του Ολυμπιακού για τις επιλογές του στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ φυσικά παραμένει σε ετοιμότητα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί για τη θέση του κεντρικού επιθετικού εάν και όσο χρειαστεί. Ο Ναβάρο, πάντως, δείχνει θέληση για να προσφέρει σε αυτό το πολύ σημαντικό φινάλε της σεζόν για την ομάδα του.