ΟΦΗ: Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Χιμένεθ

Τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση του ΟΦΗ ο Χεσούς Χιμένεθ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματός του.

ΟΦΗ: Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Χιμένεθ

Πρόβλημα με τον Χεσούς Χιμένεθ προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ. Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας της Κρήτης:

«Χωρίς τον Jesús Jiménez ολοκληρώθηκε η σημερινή (21/3) προπόνηση της ομάδας μας που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Ισπανός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος, αποχώρησε και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αναφορικά με τον Ηλία Σημαντηράκη, αποφασίστηκε, μετά από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Στο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι, συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Φαϊτάκης, Πιστικός και Χνάρης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς, Bakic, Baumann, Glazer, Thorarinsson, Αποστολάκης και Κουτεντάκης. Οι Matheus Bressan και Juan Neira συνέχισαν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (22/3), στις 11:00».