Παναθηναϊκός: Ατομικό οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Τιν Γεντβάι και τον Μπαρτ Σένκεφελντ στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ατομικό οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και τον εντός έδρας αγώνα του που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (31/3) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League.

Στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» στο Κορωπί απουσίαζαν φυσικά οι διεθνείς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Μάλιστα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκε σήμερα και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς που γνώρισε από κοντά τον Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Πρόγραμμα μιάμισης ώρας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και άσκηση ένας εναντίον ενός σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν».