Ολυμπιακός: Αντίπαλοι Ελ Κααμπί και Κάρμο στην Αφρική

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Νταβίντ Κάρμο θα είναι αντίπαλοι σε διεθνές φιλικό σαν... προπόνηση στον Ολυμπιακό! 

Ολυμπιακός: Αντίπαλοι Ελ Κααμπί και Κάρμο στην Αφρική

Μαρόκο και Αγκόλα αναμετρώνται το βράδυ της Παρασκευής (22/3) σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Αντράρ» στην πόλη Αγκαντίρ του Μαρόκου. Με έντονο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να τεθούν αντίπαλοι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Νταβίντ Κάρμο.

Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού είναι παρών εδώ και χρόνια στην Εθνική της χώρας του και με την εκπληκτική φετινή σεζόν του λογικά θα είναι βασικός αντί του Γιουσέφ Εν Νεσίρι, ενώ ο Κάρμο αποφάσισε να επιλέξει τη χώρα από την οποία έχει καταγωγή και όχι την Πορτογαλία, στην Εθνική της οποία δύσκολα θα έβρισκε κλήσεις. Για τον στόπερ του Ολυμπιακού θα είναι το πρώτο του παιχνίδι με την Ανγκόλα.

Το καλό για τον Ελ Κααμπί είναι ότι και το επόμενο φιλικό του Μαρόκου θα είναι στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στην Μαυριτανία, άρα θα αποφύγει τουλάχιστον τα ταξίδια καθώς τόσο τον Μαροκινό όσο και τον Κάρμο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους περιμένει με αγωνία υγιείς στην επιστροφή τους στον Ρέντη, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και του «καυτού» Απρίλη για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.