ΕΠΟ: Μειώθηκε η ποινή του Αχιλλέα Μπέου

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μειώσει την ποινή του Αχιλλέα Μπέου για τα όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι Βόλος – Κηφισιά.

ΕΠΟ: Μειώθηκε η ποινή του Αχιλλέα Μπέου

Στη μείωση της ποινής του Αχιλλέα Μπέου προχώρησε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τόσο όσον αφορά την υπόθεση με την ρατσιστική επίθεση στον Τετέι που είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνα, όσο και την φραστική του επίθεση στον διαιτητή του αγώνα Βόλος – Κηφισιά.

Το πειθαρχικό όργανο της Super League είχε τιμωρήσει τον περασμένο μήνα τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Μαγνησίας με τρεις μήνες απαγόρευσης εισόδου από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ, ωστόσο τόσο ο Μπέος όσο και ο Βόλος κατέθεσαν προσφυγή.

Το αποτέλεσμα ήταν η επιτροπή εφέσεων να διατηρήσει μεν το πρόστιμο, αλλά να μειώσει την ποινή απαγόρευσης εισόδου σε 45 μέρες.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Απορρίπτει την από 20.2.2024 έφεση καθόσον ασκείται από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο και αφορά την επιβολή σε βάρος του δεύτερου χρηματικής ποινής 12.000 ευρώ.

Δέχεται τυπικώς και εν μέρει κατ’ ουσίαν την ίδια άνω έφεση, καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο, πρόεδρο της προαναφερόμενης ΠΑΕ, κατά της υπ’ αριθμ. 34/16.2.2024 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 34/16.2.2024 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο ποινή απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 45 ημέρες και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ και στην εκκαλούσα ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ χρηματική ποινή 12.000 ευρώ».