Ο Γέντρισεκ, ο Μαρσέλο, ο Λαμπριάκος και η Ξάνθη!

Τι κοινό έχει ο Έρικ Γέντρισεκ με τρεις παλιούς παίκτες της θρακιώτικης ομάδας και ποιο ρεκόρ είναι έτοιμος να «σπάσει» ο Σλοβάκος στράικερ.

Ο Γέντρισεκ, ο Μαρσέλο, ο Λαμπριάκος και η Ξάνθη!

«Λίρα εκατό» έχει αποδειχθεί για την Ξάνθη ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος σκοράρει κατά... ριπάς στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League.

Ο Σλοβάκος σέντερ φορ έχει φτάσει ήδη τα 7 γκολ «πιάνοντας» τον Ευθύμη Κουλούρη του Ατρόμητου στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ παράλληλα με το -νικητήριο- τέρμα που πέτυχε στο διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας (5/11), έχει πλέον σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια της ακριτικής ομάδας.

Πρόκειται για επίδοση που έχουν καταφέρει μόλις τρεις άλλοι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στην ιστορία του συλλόγου! Πρόκειται για τους Βεριντιάνο Μαρσέλο, Λέντιο Πάνο και Σταύρο Λαμπριάκο, οι οποίοι είχαν επίσης σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ματς το 1990, το 1995 και το 2005 αντίστοιχα.

Ο Γέντρισεκ, λοιπόν, έχει την ευκαιρία να «σπάσει» αυτό το ρεκόρ και να γράψει ιστορία με τα χρώματα της Ξάνθης, όντας ο μοναδικός παίκτης που έχει σημειώσει γκολ σε πέντε διαδοχικούς αγώνες. Για να το καταφέρει, βεβαίως, θα πρέπει να σκοράρει στο εντός έδρας ματς των Θρακιωτών με αντίπαλο τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο (10/11) στις 19:00...