Η Τραμπζονσπόρ «βλέπει» τρεις παίκτες του Ολυμπιακού

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα της Τραμπζονσπόρ όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Η Τραμπζονσπόρ «βλέπει» τρεις παίκτες του Ολυμπιακού

Η Τραμπζονσπόρ πάντα έχει το βλέμμα της στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της. Έτσι στην Τουρκία είναι έντονη η φημολογία πως η ομάδα της Τραπεζούντας έχει στο… στόχαστρο της τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τουρκικά Μέσα η Τραμπζονσπόρ παρακολουθεί στενά τον Κώστα Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Εκτός από τον «Φόρτου» στην Τραπεζούντα έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος έχει βρεθεί ξανά στη λίστα της Τραμπζονσπόρ και έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν χωρίς να καταφέρει να τον αποκτήσει. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα, διότι ο Μασούρας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Εκτός από τους δύο Έλληνες στην Τραπεζούντα έχουν στα υπόψη τους και τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ προπονείται με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και η Τραμπζονσπόρ τον έχει στη λίστα του.