Επίσημη επιβεβαίωση για Μαξίμοβιτς και Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαίωσε πως ο Μαξίμοβιτς έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα του.

Επίσημη επιβεβαίωση για Μαξίμοβιτς και Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαίωσε και επίσημα τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Μαδρίτης πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Ζιρόνα και λίγη ώρα αργότερα ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ, Άνχελ Τόρες μίλησε Μέσο της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαίωσε πως ο Σέρβος χαφ το καλοκαίρι θα αποχωρήσεις από τον σύλλογο προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή εδώ και πολύ καιρό, όμως τώρα αυτό έγινε και επίσημο.

Μέχρι τώρα η ισπανική ομάδα δεν είχε επιβεβαιώσει τη συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό κάτι που έγινε τώρα μετά το τέλος του αγώνα για την 29η αγωνιστική.

«Ο Μάξι θέλει να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του, για αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και για την συμπεριφορά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άνχελ Τόρες.