Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-2: Νίκη - οξυγόνο για τους Θεσσαλούς

Ο Βόλος πήγε στην Τρίπολη και πήρε σπουδαίο τρίποντο επί του Αστέρα (2-0) στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-2: Νίκη - οξυγόνο για τους Θεσσαλούς

Ο Βόλος είχε την κατοχή από το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που του έλειπε ήταν το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα ή προσπάθεια.

Εν τέλει, οι Θεσσαλοί κατάφεραν και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισαν με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Επρόκειτο για μία νίκη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «οξυγόνο» στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο 63’ οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με τον Κόμπα. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έφυγε στην πλάτη του Λύρατζη και παρότι ο δεξιός μπακ του Αστέρα κατάφερε να τον προλάβει, ο Κόμπα τον απέφυγε με ωραίο τρόπο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γραμματικάκη.

Στο 69’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τους Θεσσαλούς. Αυτή τη φορά ο Λούνα βρήκε ωραία τον Γκαρσία που σούταρε και κέρδισε τον Γραμματικάκη, γράφοντας το 0-2. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε σημαία για οφσάιντ στον Λούνα, αλλά τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά μέσω VAR.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ 0-2

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: 63’ Κόμπα, 69’ Γκαρσία

Κίτρινες: 55’ Λούνα, 62’ Σιέλης, 82’ Μύγας, 84' Λύρατζης, 90'+1' Γκρόζντανιτς.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Πίτσου, Χουχούμης (75’ Άλβαρες), Αλάγκμπε, Σουρλής (46’ Γκρόζντανιτς), Παλάσιος (67’ Ζουγλής), Μπαρτόλο (85' Σίτο), Κρέσπι, Κωστέας (75’ Μάντζης).

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης (90+7' Ασλανίδης), Άλχο, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο (77’ Τσοκάνης, 86' Τρουιγέ), Κόμπα, Γκαρσία (86' Μωραϊτης).