Ο Αρης διάλεξε Παντελίδη, ο Παντελίδης αποφασίζει

Στην επιλογή του Έλληνα τεχνικού καταλήγει ο Άρης, εφόσον κινήσει τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος. 

Ο Αρης διάλεξε Παντελίδη, ο Παντελίδης αποφασίζει

O Άρης αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Πάκο Ερέρα σε μια προσπάθεια να ταρακουνήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες για να μην βγει νωρίς από την τροχιά του. Η απόφαση της διοίκησης είναι η συμφωνία με έναν προπονητή που να έχει εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας και ήδη ξεψαχνίζει στην ξένη αγορά, προπονητές που να έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο (έχει γίνει ήδη η πρώτη διαλογή), ωστόσο κοιτάζοντας στους Έλληνες προπονητές ξεχώρισε τον Σάββα Παντελίδη.

Με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης υπήρχε έντονο φλερτ και πριν από έναν χρόνο, πριν ο Άρης κλείσει τελικά τον Δημήτρη Σπανό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης, αποφάσισε να πάει στην επιλογή Παντελίδη, αρκεί βέβαια ο ίδιος να φροντίσει πρώτος να κινήσει τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος.

Ο Άρης δεν θέλει να εμπλακεί σε μια κόντρα με τον Αστέρα Τρίπολης, επομένως το μπαλάκι πάει στον έμπειρο τεχνικό για να αποφασίσει αν θα επιλέξει τον Άρη ή όχι. Είναι προφανές ότι θα δοθεί χρόνος μέχρι και την επόμενη αγωνιστική, όμως από τη νέα εβδομάδα, οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους, για να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής.