Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών στην Ευρώπη ο Χασάν (pic)

Τα κατορθώματα του επιθετικού του Ολυμπιακού δεν πέρασαν απαρατήρητα και βρίσκεται ανάμεσα στους 11 καλύτερους Αφρικανούς που παίζουν στην Ευρώπη.

Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών στην Ευρώπη ο Χασάν (pic)

Ένα γκολ του Αχμέντ Χασάν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στάθηκε αρκετό προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη επί του Άρη. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε μείνει είκοσι ημέρες εκτός δράσης για είκοσι ημέρες λόγω τραυματισμού. Με την επιστροφή του χρίστηκε σκόρερ και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη.

Η απόδοση του Αχμέντ Χασάν δεν πέρασε απαρατήρητη. Είναι χαρακτηριστικό πως το TV5 Afrique συμπεριέλαβε τον επιθετικό του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα των Αφρικανών που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Τερματοφύλακας είναι ο Γιασίν Μπονού της Τζιρόνα, ενώ αμυντικοί είναι οι Ιμπραχίμα Εμπαγιέ της Μπολόνια, Όλα Ναϊνά της Τορίνο, Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι και ο Ζερόμ Ονγκουενέ της Σάλτσμπουργκ. Στη μεσαία γραμμή συμπεριλήφθηκαν οι Λουμ Εντιαγέ της Μορεϊρένσε, ο Ισμαέλ Μπενασέρ της Έμπολι και το Ζαν-Φιλίπ Γκμπαμίν της Μάιντζ. Στην επίθεση είναι οι Ντενίς Μπουανγκά της Νιμ, ο Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού και ο Ισμαΐλ Σαρ της Ρεν.