ΑΕΚ: Στο μουσείο η φανέλα του Τάκη Νικολούδη

Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ θα προστεθεί η φανέλα του Τάκη Νικολούδη από την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στους «8» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1976-1977.

ΑΕΚ: Στο μουσείο η φανέλα του Τάκη Νικολούδη

Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ θα προστεθεί ένα ακόμα κειμήλιο, καθώς εκεί θα βρίσκεται πλέον και η φανέλα του Τάκη Νικολούδη από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στην πρόκριση της «Ένωσης» στους «8» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1976-1977.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Ένα ακόμα κειμήλιο μεγάλης ιστορικής αξίας προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει πολύ σύντομα στην OPAP ARENA. Ο γνωστός Ενωσίτης Αλέξανδρος Μαργαρίτης παραχώρησε ένα πολύ σημαντικό «κομμάτι» της εντυπωσιακής προσωπικής του συλλογής, τη φανέλα που φορούσε ο Τάκης Νικολούδης τη βραδιά που κατακτήθηκε η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1976-1977, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι!

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων!».