Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, έτοιμος ο Χουάνκαρ

Θεραπεία έκανε ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι του Παναθηναϊκού, που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε πλέον ο Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, έτοιμος ο Χουάνκαρ

Καθησυχαστικά ήταν τελικά τα νεότερα στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα κατά τη διάρκεια του χθεσινού (10/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα των playoffs της Super League.

Ο διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας ακολούθησε σήμερα θεραπεία στην προπόνηση των «πρασίνων», ενώ το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ορθό μηριαίο μυ και που τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είναι σοβαρό και έχει αποφύγει έναν πιο «βαρύ» τραυματισμό.

Παράλληλα, ο Χουάνκαρ αποθεραπεύτηκε πλέον πλήρως από τον τραυματισμό του και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.