Ολυμπιακός: Το ιδιαίτερο κίνητρο Ελ Κααμπί, Ποντένσε με ΠΑΟ

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σκοράρει ακατάπαυστα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ψάχνει το πρώτο του γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού. Το ίδιο και ο Ντανιέλ Ποντένσε.  

Ολυμπιακός: Το ιδιαίτερο κίνητρο Ελ Κααμπί, Ποντένσε με ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο στην πρεμιέρα των play off (10/3-20.30), με μοναδικό στόχο τη νίκη για να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους ή να μειώσει κι άλλο τις αποστάσεις, όπως και για να αφήσει τους πράσινους ακόμη πιο πίσω στη βαθμολογία.

Είναι δεδομένο ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει βοήθειες στο σκοράρισμα κι από άλλους παίκτες εκτός από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος σκοράρει συνεχώς από τότε που επέστρεψε από την Αφρική, με εξαίρεση το ντέρμπι με τον... Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Είναι ένας στόχος του Μαροκινού να συνεχίσει αυτό το τρομερό σερί, αλλά και να βάλει το πρώτο του γκολ σε βάρος του Παναθηναϊκού. Στον πρώτο γύρο το ματς διακόπηκε, στο Κύπελλο ο Ελ Κααμπί έλειπε και στα δύο παιχνίδια, τώρα θα είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία.

Όπως και για τον Ντανιέλ Ποντένσε που δεν έχει καταφέρει να βάλει γκολ στον Παναθηναϊκό στις δύο θητείες του στον Πειραιά. Κι είναι σαφώς κάτι που θέλει πολύ.

Πρώτος σκόρερ είναι φυσικά ο Ελ Αραμπί με πέντε γκολ κατά του ΠΑΟ, ο Μασούρας και ο Φορτούνης δεν έχουν πολλά για τα ντέρμπι που έχουν παίξει (από δύο ο καθένας), ενώ σημείο αναφοράς μπορεί να γίνει και ο Αντρέ Όρτα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με την Μπραγκα από το Champions League παίζοντας και στους δύο αγώνες.

Ίσως σε αυτό το ντέρμπι δούμε από τον Ολυμπιακό να σκοράρει και κάποιος που δεν είναι επιθετικός. Τα τελευταία γκολ στα ντέρμπι του Φαλήρου έχουν σημειώσει ένας μέσος (Μαντί Καμαρά) φέτος και ένας αριστερός μπακ (Ρέαμπτσιουκ) πέρυσι.