Λιούμπισιτς: «Στόχος μας να τους κερδίσουμε όλους και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Ο μέσος της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, μιλώντας σε Μέσο της Αυστρίας μίλησε για την μετακίνησή του στην «Ένωση» και τους στόχους του με τους «κιτρινόμαυρους».

Λιούμπισιτς: «Στόχος μας να τους κερδίσουμε όλους και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ αλλά και την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής με την «Ένωση» τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην Αυστρία.

Αναλυτικότερα, ο Κροάτης μέσος επεσήμανε:

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι μία από τις καλύτερες που έχω βιώσει ποτέ. Οι οπαδοί είναι ξεχωριστοί. Ο (σ.σ. προπονητής) Ματίας Αλμέιδα έκανε ακριβώς το σωστό. Δεν έπαιζα τελευταία πολύ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Εδώ μπορώ να αγωνίζομαι ξανά ως οκτάρι. Αισθάνομαι πιο άνετα σε αυτή τη θέση. Ο Στάνκοβιτς μου είπε διάφορα πράγματα και με διευκόλυνε στο ξεκίνημα. Συνεπώς μπορώ να επικεντρωθώ απόλυτα στο ποδόσφαιρο και να παλέψω για τη θέση μου. Στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Επιπρόσθετα, τόνισε για την εθνική Κροατίας:

«Δεδομένα θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με αυτή τη χρυσή γενιά γύρω από τον Λούκα Μόντριτς και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα την Κροατία. Και η Αυστρία μου έδωσε πολλά. Μεγάλωσα εκεί, ωρίμασα ως παίκτης στη Ζανκτ Πέλτεν και στη Ραπίντ Βιέννης και είμαι ευγνώμων».