«Παγκόσμιο ρεκόρ σε κεκλεισμένων και αφαιρέσεις βαθμών»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαπέλυσαν επίθεση για την απόρριψη της έφεσης για τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την ΔΕΑΒ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη

«Παγκόσμιο ρεκόρ σε κεκλεισμένων και αφαιρέσεις βαθμών»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν έντονα μετά την οριστική απόφαση για την τιμωρία της Τούμπας στην πρεμιέρα των play off.

Μάλιστα έδωσαν ραντεβού για να συγκεντρωθούν έξω από το Μακεδονία Παλλάς, όπου θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη και θα ακολουθήσει νέα μηχανοκίνητη πορεία.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της επιλεκτικής μεταχείρισης νόμων και τροπολογιών εις βάρος της ομάδας μας. Σε ένα Π.Α.Ο.Κ.- Ολυμπιακός πιο ήσυχο από ποτέ που η ομάδα μας ηττήθηκε με εμφατικό τρόπο, που πανηγυρίστηκαν γκολ παρατεταμένα και προφανώς επίτηδες μπροστά στη ΘΥΡΑ 4 μπας και συμβεί το οτιδήποτε, δεν έγινε το παραμικρό. Δεν άναψαν καπνογόνα, δεν άναψαν πυρσοί, δεν έπεσε το παραμικρό αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο.

Προφανώς και η μια κροτίδα στα όρια κερκίδας και ταρτάν ήταν απλά η αφορμή για να τιμωρηθούμε εκ νέου με κεκλεισμένων των θυρών σε μια χρόνια που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στερούνται του δικαιώματος τους να παρακολουθήσουν την ομάδα τους έχοντας προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας. Μια κροτίδα σε απόσταση 25 μέτρων από τον αγωνιστικό χώρο σε ένα γεμάτο γήπεδο με 30000 κόσμο. Το πόσα κεκλεισμένων έχουμε παίξει διαχρονικά και πόσες χρονιές έχουμε ξεκινήσει με μείον βαθμούς είναι απορίας άξιο και πιθανόν παγκόσμιο ρεκόρ.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα σε αυτό το σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε ότι με τέτοιες τακτικές θα μας στερήσετε άλλον έναν τίτλο. Έχουμε με διαφορά την καλύτερη ομάδα, της οποίας ασπίδα είμαστε εμείς. Ενωμένοι και λυσσασμένοι κόντρα σε όλους και σε όλα θα το πάρουμε παλικαρίσια. Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό team μέχρι το τέλος, τους έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη για την ποιότητά τους, τον επαγγελματισμό τους αλλά κυρίως γιατί μοιράζονται το ίδιο πάθος και δίψα με εμάς για την κατάκτηση.

Μεθοδεύσεις με κεκλεισμένων των θυρών χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, διορισμένα κοράκια από κάτι ξεχασμένες χώρες της Ευρώπης και προκλητικότητα όποιου έρχεται στην Τούμπα μπας και πάρει κάνα ματς στα χαρτιά δε θα περάσουν. Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία από το Μακεδονία Παλλάς προς το γήπεδο την Κυριακή 10/3 στις 18:30.

Θέλουμε η ώθηση για τους ποδοσφαιριστές να είναι τεράστια έτσι ώστε ο Π.Α.Ο.Κ. να κατακτήσει το πρωτάθλημα που του ανήκει και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Θεσσαλονίκη, επαρχία, άνθρωποι όλων των ηλικιών με μηχανάκια, αυτοκίνητα, ποδήλατα, πατίνια και οτιδήποτε άλλο την Κυριακή στο Μακεδονία Παλλάς. Είναι χρέος μας σαν λαός να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αγάπη μας για το σύλλογο και τη βαριά κληρονομιά που ακούει στο όνομα Π.Α.Ο.Κ. κατακλύζοντας τη λεωφόρο Μεγάλου Αλέξανδρου δίχως προηγούμενο.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ»