Ημέρα αποφάσεων για το ΔΣ της Super League

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League θα αποφασίσει σήμερα για το ενδεχόμενο αναβολής της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Ημέρα αποφάσεων για το ΔΣ της Super League

Όλα δείχνουν ότι στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ θα γίνει δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ και η επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ ώστε να αναβληθεί η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τη μεθεπόμενη Κυριακή. Κι αυτό προκειμένου να εξυπηρετηθεί η προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες μπαράζ που έχει μπροστά της για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα υποδεχτεί στις 21 Μαρτίου το Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια και εάν νικήσει θα παίξει λίγες μέρες αργότερα εκτός έδρας με την Γεωργία ή το Λουξεμβούργο για να πάει στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης μετά από μία δεκαετία.

Ο Πογέτ είχε ζητήσει εγκαίρως την αναβολή των αγώνων της 17ης Μαρτίου και λογικά σήμερα αυτό θα αποφασιστεί από τη Σούπερ Λιγκ, παρόλο που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και δεν αποκλείονται νέες εντάσεις. Στη δεύτερη αγωνιστική είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και του Άρη με την Λαμία.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και αποφασιστεί αναβολή, τότε η πιθανότερη ημερομηνία μετάθεσης της αγωνιστικής είναι η 1η Μαΐου. Εμβόλιμα δηλαδή, καθώς εκείνη την ημέρα είναι η Μ. Τετάρτη.

Οι αποφάσεις και ο ορισμός των αγώνων των πλέι οφ θα ληφθούν σήμερα, με ημερομηνίες και ώρες έναρξης των αναμετρήσεων. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα πλέι άουτ, τα οποία θα ξεκινήσουν κανονικά στις 16 Μαρτίου. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα της επικύρωσης της βαθμολογίας, καθώς σήμερα θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ Βόλος για την πρωτόδικη απόφαση να χάσει στα χαρτιά το ματς με την Κηφισιά, λόγω της υπόθεσης Μπέου – Τετέι.