Η διαχείριση του Μαρτίνς και τα ματς με Ντουντελάνζ και ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικούς αγώνες, με τον Πορτογάλο προπονητή να ετοιμάζει αλλαγές για να πάρει αυτά τα παιχνίδια.

Η διαχείριση του Μαρτίνς και τα ματς με Ντουντελάνζ και ΠΑΟ

Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν κομβικό για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά ήθελε στη Θεσσαλονίκη το αποτέλεσμα που θα της άλλαζε τη ψυχολογία και θα τόνωνε την αυτοπεποίθηση της για τα σημαντικά ματς που έχει μπροστά της. Οι «ερυθρόλευκοι» τη Πέμπτη έχουν ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ, ενώ την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Είναι ένα ζευγάρι αγώνων στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει δύο νίκες και μάλιστα «καίγεται» γι’ αυτές για διαφορετικούς λόγους. Οι Πειραιώτες πρέπει να πάρουν αυτά τα ματς και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να τους ρίξει όλους στις «μάχες».

Ο Πορτογάλος τεχνικός από κάθε ματς βγάζει συμπεράσματα για παίκτες και σε ποιους μπορεί να ποντάρει. Τους περνάει όλους από κόσκινο σε κάθε παιχνίδι είτε αυτό είναι με την Παναχαϊκή, είτε είναι με τη Μίλαν. Η αγωνιστική συμπεριφορά είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον 48χρονο προπονητή.

Το τελευταίο διάστημα έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στα ματς και από το γεγονός ότι άπαντες αντιλήφθηκαν πως κάθε αγώνας είναι και μία «μάχη». Το τι ενδεκάδες θα παρατάξει στις αναμετρήσεις με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχει φανεί, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα δούμε δύο διαφορετικά σχήμα. Με την ομάδα από το Λουξεμβούργο ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και με τους «πράσινους» θα βάλει ένα σχήμα που θα είναι πιο κοντά σε αυτό του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια αναμένεται να σηκώσει το βάρος της επίθεσης ο Αχμέντ Χασάν. Με τη Ντουντελάνζ δεν έχει στη διάθεση του άλλον επιθετικό, ενώ με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει ο Αιγύπτιος. Από ‘κει και πέρα ο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές τόσο στην άμυνα όσο και στα χαφ.

Στο μεταξύ στον αγώνα με τη Ντουντελάνζ αναμένεται να επανέλθει στα ευρωπαϊκά ματς και ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι της φάσης των ομίλων κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά την Πέμπτη. Για όλα αυτά θα έχουμε μία πρώτη εικόνα μετά τη σημερινή προπόνηση.

*Δεν υπήρχε χρόνος για πολλά λόγια στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πέδρο Μαρτίνς απλά να δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοση τους και τη νίκη τους.