Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί ξέρει τι θέλει να κάνει

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει σκοράρει σε επτά σερί ματς δέκα γκολ. Άκουσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποθεώνει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και μάλλον ξέρει τι θέλει να κάνει στη συνέχεια...

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί ξέρει τι θέλει να κάνει

Τρομερή σκηνή στο Φάληρο. Η κορυφαία μιας καθαρά ποδοσφαιρικής βραδιάς. Με γεμάτο γήπεδο. Σε τέλεια ατμόσφαιρα. Υγεία σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα. Χαιρόσουν και απολάμβανες.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει πετύχει δέκα γκολ σκοράροντας σε καθένα από τα επτά τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Από δύο φορές με ΠΑΟΚ, Αστέρα και Βόλο. Είναι απίστευτο το σερί ακόμη και για έναν δεινό εκτελεστή που μπορεί να μην έχει χαρακτηριστικά ποιότητας και θεάματος άλλων συμπαικτών του, αλλά ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Έχει το χάρισμα. Επίσης δεν επηρεάζεται από μια χαμένη ευκαιρία, ένα λάθος κοντρόλ, ένα κακό τελείωμα. Περιμένει την επόμενη φορά. Την κυνηγά. Και την βρίσκει.

Βγήκε, λοιπόν, από το τερέν ο Ελ Κααμπί και άκουσε το όνομά του από τον κόσμο. Λογικό. Χειροκρότησε. Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το γήπεδο σείστηκε από το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που πέρασε αλλαγή. Ήταν μεγαλειώδες. Ο 36χρονος έκανε και πάλι τις ενέργειές του στην περιοχή, έχασε δυο ευκαιρίες, έφτιαξε το γκολ του Γιόβετιτς και έζησε ό,τι ζει στα χρόνια του στον Πειραιά. Την απόλυτη αναγνώριση από έναν κόσμο που ξέρει να επιβραβεύει αξίες και προσφορές.

Ο Ελ Κααμπί δεν είναι τόσο ποιοτικός κυνηγός όσο ο Ελ Αραμπί. Δεν ξέρει τόση μπάλα όση ο συμπατριώτης του. Δεν ξέρει επίσης εάν θα μείνει τόσα πολλά χρόνια όσα ο Γιουσέφ σε αυτό το μοναδικό κλαμπ. Ξέρει, όμως, πάρα πολύ καλά τί θέλει να συμβεί. Να φτάσει μια στιγμή που θα έχει προσφέρει τόσα σε αυτή την ομάδα ώστε να μπαίνει αλλαγή και να σείεται ο τόπος. Σε καλό δρόμο είναι...