ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1: Ψυχωμένοι Περιστεριώτες!

Ο Ατρόμητος πήρε παλικαρίσια ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1: Ψυχωμένοι Περιστεριώτες!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μεν το κίνητρο, όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τη... χάρη το βράδυ της Κυριακής στους «Ζωσιμάδες», με την ομάδα του Περιστερίου να επιστρέφει από το εις βάρος της 1-0 του α' μέρους και να φεύγει από την Ήπειρο με το παλικαρίσιο 1-1!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο 45λεπτο, σκοράροντας δικαίως με τον Ριένστρα στο 37' ύστερα από πάσα «πάρε βάλε» του Κόντε. Στην επανάληψη ωστόσο ο Ατρόμητος ισορρόπησε και βρήκε απάντηση με τον Αντζιέλσκι, ύστερα από συνεργασία των Κούντε και Τζοβάρα.

Όταν όμως ο Κιβρακίδης είδε -δικαίως- την απευθείας κόκκινη κάρτα του ρέφερι Βάτσιου, ο ΠΑΣ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, σπαταλώντας ωστόσο τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Κορυφαία αυτών ήταν η φάση του 76', όταν ο Τσιντώτας έκανε την απόκρουση του αγώνα σε απευθείας φάουλ του Κόντε.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά, περιόρισαν στο ελάχιστο τους κινδύνους και μάλιστα έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 90'+3' με τον Βέργο για να «κλέψουν» ολόκληρο το τρίποντο! Ως συνέπεια, το ματς έμεινε στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τους Γιαννιώτες ενόψει πλέι άουτ...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Σκόρερ: 37' Ριένστρα – 57' Αντζιέλσκι

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: 85’ Σόρια – 45’ Αθανασίου

Κόκκινες κάρτες: 74’ Κιβρακίδης

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης – Σόρια Παντελάκης (43’ λ. τρ. Σομποτσίνσκι) Μπακαδήμας Κιάκος – Καραχάλιος Τζίνο (68’ Ροσάλε) – Ροσέρο (68’ Παμλίδης) Ριένστρα (79’ Λέο Μπατίστ) Οσέι-Τούτου (46’ Ντεμίρ) – Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κιβρακίδης Τσακμάκης Έρλινγκμαρκ Αθανασίου – Κούντε Κούεν (80’ Φριτζόνσον) Έντερ – Ντιρκς (56’ Τζοβάρας) Καμαρά (75’ Τριμμάτης) Αντζιέλσκι (80’ Βέργος).